Imredent fogászat Miskolc

Dr. Imre György


fog- és szájbetegségek szakorvosa

+36-30-249-2709

Bemutatkozás

Üdvözlöm a honlapomon. Dr. Imre György fog- és szájbetegségek szakorvosa vagyok. Miskolcon és Szirmabesenyőben dolgozom. Miskolcon a Búza térnél, a Lehel u.2. alatt található a magánrendelőm. Szirmabesenyőben az Egészségügyi Központban rendelek.

Diplomámat 2000-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvos tudományi Karán.  Fog- és szájbetegségek szakvizsgámat pedig 2002-ben, szintén Debrecenben tettem le. 2002-től 8 éven keresztül rendszeresen dolgoztam a bokréta utcai Gyermekfogászati Centrumban is.

2005-ben rendelésünkön bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melyet folyamatosan fenntartunk. Minden évben megkaptuk a legelismertebb, független német minőségellenőrző intézet a TÜV által kiállított minősítést. Célom, hogy a felnőttek és gyermekek számára is a kor színvonalának megfelelő fogászati ellátás nyújtsunk, lehetőleg minél inkább fájdalommentesen, mivel rendszerint ez a hozzánk bizalommal forduló páciensek elvárása. Ezen cél elérését szolgálják a rendszeres szakmai továbbképzések, eszközparkunk folyamatos fejlesztése, a piacon megjelenő legújabb anyagok figyelemmel kísérése és a megfelelő partnerek és beszállítók kiválasztása.  A rendszeres páciens elégedettségi felméréseket évente összegezzük. Munkámat Molnárné Magdika fogászati szakasszisztens, és Kazár Beáta dentál higiénikus segíti.

Ha valamilyen Önt érdeklő információt nem talál meg oldalunkon, kérem hívjon bizalommal, vagy írjon email címünkre.

Tisztelettel: dr. Imre György

A Dr Imre és Társa Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. “Eszközfejlesztés az Imredent szirmabesenyői rendelőjében” elnevezésű projekt keretében 2 477 405 ft vissza nem térítendő támogatást kapott 70%-os támogatási mértékben. Az így megvásárolt eszközökkel a gyógyító munka gyorsabb, pontosabb, energia hatékonyabb. Az eszközök továbbá gondozásmentesebbek is.  Speciálisan gyökércsatorna előkészítésére kifejlesztett rendszer a VDW Silver Reciproc.Ezzel az eszközzel eddig nem rendelkeztek ebben a rendelőben.  A PROPHYflex 4 Wave többféleképpen hasznos lesz, az Intraorális homokfúvó sub- és supragingivális kezelésekhez, mellyel még ugyancsak nem rendelkezett a rendelő.  Nagyítós szemüveg Admetec szükséges elsősorban a gyökérkezelésekkor. Ezeken felül pedig a kezelőegységhez tartozó kézi egységek cseréje történik meg mint: Kavo EXPERTtorque E680 L,  Kavo EXPERTtorque mini E677L, Kavo 465 LED MULTIflex kuplung, W&H WG-99 LT Synea Fusion fényes gyorsító könyökdarab.

a projekt tervezett befejezési dátuma  2022.03.25
- projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-04841