Imredent fogászat Miskolc

Dr. Imre György


fog- és szájbetegségek szakorvosa

+36-30-249-2709

Bemutatkozás

Üdvözlöm a honlapomon. Dr. Imre György fog- és szájbetegségek szakorvosa vagyok. Miskolcon és Szirmabesenyőben dolgozom. Miskolcon a Búza térnél, a Lehel u.2. alatt található a magánrendelőm. Szirmabesenyőben az Egészségügyi Központban rendelek.

Diplomámat 2000-ben szereztem a Debreceni Egyetem Fogorvos tudományi Karán.  Fog- és szájbetegségek szakvizsgámat pedig 2002-ben, szintén Debrecenben tettem le. 2002-től 8 éven keresztül rendszeresen dolgoztam a bokréta utcai Gyermekfogászati Centrumban is.

2005-ben rendelésünkön bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, melyet folyamatosan fenntartunk. Minden évben megkaptuk a legelismertebb, független német minőségellenőrző intézet a TÜV által kiállított minősítést. Célom, hogy a felnőttek és gyermekek számára is a kor színvonalának megfelelő fogászati ellátás nyújtsunk, lehetőleg minél inkább fájdalommentesen, mivel rendszerint ez a hozzánk bizalommal forduló páciensek elvárása. Ezen cél elérését szolgálják a rendszeres szakmai továbbképzések, eszközparkunk folyamatos fejlesztése, a piacon megjelenő legújabb anyagok figyelemmel kísérése és a megfelelő partnerek és beszállítók kiválasztása.  A rendszeres páciens elégedettségi felméréseket évente összegezzük. Munkámat Molnárné Magdika fogászati szakasszisztens, és Kazár Beáta dentál higiénikus segíti.

Ha valamilyen Önt érdeklő információt nem talál meg oldalunkon, kérem hívjon bizalommal, vagy írjon email címünkre.

Tisztelettel: dr. Imre György