Imredent fogászat Miskolc

Dr. Imre György


fog- és szájbetegségek szakorvosa

+36-30-249-2709

Fogpótlás

Rögzített (nem kivehető) fogpótlások:
Korona
 - Porcelán leplezésű korona : 48.000.- ft
 - Zirkónium vázas korona: 72.000.- ft
 - Prés kerámia korona: 72.000.- ft
 - Inlay: 48.000.- ft
Üvegszálas csap : 12.000.- ft+tömés ára

Kivehető fogpótlások:
Teljes fogsor Ivoclar fogakkal: 130.000.- ft

Kombinált (részben kivehető) fogpótlások:
Egyedi terv alapján adunk árajánlatot, melynek összegét a fogpótlás árából levonjuk.

A fogpótlások sokszínűsége miatt részletes árlistát nem tudunk adni. Az esetleges kedvezményeket nagyobb pótlások esetén személyes konzultációt követően tudjuk megbeszélni.

Cad-Cam technológia: Számítógép vezérelt tervezés és előállítás (Computer Aided Design-Computer Aided Manufacturing). Ezen technológia segítségével többféle pótlást, többféle anyagból tud készíteni a fogtechnikai labor, ezred milliméter pontossággal. A legtöbb esetben zirkonium pótlások készítésénél használják.

Prés kerámia: Fémmentes, élethű fogpótlások (korona,inlay,héj) készíthetők ezen technológiával.  A kerámiát nagy nyomáson préselik az égetés során. Az eredmény egy rendkívül esztétikus, optimális fényáteresztő képességgel bíró, biokompatibilis fogmű.

Fogpótlás készítésénél fokozottan érvényes, hogy a tökéletes eredmény eléréséhez  megfelelő csapatmunka szükséges. Fogtechnikus kollégáinkkal a kialakult szoros kapcsolat lehetővé teszi, hogy apró részleteket is meg tudjunk beszélni a tökéletes eredmény elérése érdekében. Gyakran szükség lehet személyes találkozóra a páciens és a fogtechnikus között, például a megfelelő, egyedi fogszín kialakítása érdekében.